Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

Ο ευσεβής πόθος και το… λάθος timing


Quantcast
Τα αισθήματα ανάμεσα στον Σάκη Τσιώλη και τον κόσμο της ΑΕΛ είναι αμοιβαία. Ο Καρδιτσιώτης προπονητής, όπου σταθεί και όπου βρεθεί δεν χάνει ευκαιρία για να διατρανώνει την αγάπη του για την ομάδα με την οποία το 1988 στέφθηκε πρωταθλητής. Το έπραξε το καλοκαίρι με αφορμή το φιλικό, που είχε γίνει στη Λάρισα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, όταν και από τα έξι λεπτά των δηλώσεων του στο τρίτο ημίχρονο, τα πέντε είχαν ως σημείο αναφοράς την ΑΕΛ. Το επανέλαβε και πριν από λίγες μέρες αμέσως μετά τη νίκη των Ερυθρολεύκων του Βόλου μέσα στην ΑΕL FC Arena, αλλά και άλλες φορές στο παρελθόν.
Από το πρωί της Δευτέρας (21/2) η είδηση της λήξης της συνεργασίας του Τσιώλη με τον Ολυμπιακό Βόλου, έδωσε το έναυσμα στους οπαδούς της ΑΕΛ να εκφράσουν τη λατρεία προς το πρόσωπο του Τσιώλη. Σε τέτοιο σημείο μάλιστα, που έκαναν και προτροπές στον Κώστα Πηλαδάκη του τύπου “φέρτον τώρα”. Η επομένη δηλαδή της ισοπαλίας της Λάρισας με την Ξάνθη, βρήκε τους οπαδούς να δίνουν τον αγώνα τους για να εκφράσουν τον ευσεβή τους πόθο. Να δουν τον Τσιώλη καβάλα στ’ άλογο. Το τελευταίο πάντως, που χρειάζεται η ΑΕΛ την παρούσα φάση είναι η προσωπολατρεία. Το timing είναι άστοχο, καθώς το μόνο που μπορεί να προσφέρει μια τέτοιου τύπου κουβέντα είναι ο αποπροσανατολισμός. Η ΑΕΛ έχει προπονητή και ως εκ τούτου η όποια κουβέντα για τα περί Τσιώλη θα πρέπει να πάρει παράταση για το καλοκαίρι.
Υ.Γ. Η θέση του Πηλαδάκη στην όλη παραφιλολογία, που πήγε να δημιουργηθεί ήταν «δεν είναι η στιγμή να μπούμε σε μια διαδικασία προπονητολογίας». Την πόρτα ο πρόεδρος των Βυσσινί, δεν την έκλεισε. Απλά δεν την άνοιξε τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου