Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010

«Μαύρο διαμάντι» για την ΑΕΛ

Ένα από τα «ηχηρά» μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΛ, ο Στέφεν Μακίνουα, φτάνει σήμερα στην Ελλάδα. Ο Νιγηριανός στράικερ θα αφιχθεί στις 13:15 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με πτήση από τη Ρώμη και ο οποίος στη συνέχεια θα υποβληθεί στις προβλεπόμενες ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με τη λαρισινή ομάδα με ρήτρα αγοράς το καλοκαίρι του 2011. Ο Μακίνουα αναμένεται σήμερα το απόγευμα στη Λάρισα ωστόσο λόγω του ταξιδιού του θα περάσει τις εργομετρικές εξετάσεις αύριο.
Εν τω μεταξύ η εβδομάδα που μόλις άρχισε θα είναι καθοριστικής σημασίας για τα μεταγραφικά και ειδικότερα για τον Ισπανό Λουίς Γκαρσία. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες χθες Κυριακή δεν σημειώθηκε κάποια ουσιαστική εξέλιξη επί του θέματος καθώς η περίπτωση του Ισπανού μέσου είναι ιδιαίτερα δύσκολη γι’ αυτό τους χειρισμούς έχει αναλάβει προσωπικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κωστής Πηλαδάκης. Η ΑΕΛ έχει καταθέσει μία εξαιρετική πρόταση ωστόσο ο ποδοσφαιριστής πολιορκείται από ομάδες της Ισπανίας. Πάντως οι «βυσσινί» εντείνουν τις προσπάθειές τους προκειμένου να υπάρξει θετική κατάληξη. Η ουσία είναι ότι μετά τις μεταγραφές των Ταυλαρίδη, Αμπάρη και Μακίνουα άλλος ένας πολύ γνωστός ποδοσφαιριστής φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά στους «βυσσινί».
Παράλληλα δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι αναμένεται απάντηση και από τη Λατινική Αμερική για παίκτη που ενδιαφέρει άμεσα τη λαρισινή ομάδα για τη θέση του αμυντικού χαφ. Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου