Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011

Ταλ: «Η ΑΕΛ μου χρωστάει λεφτά»


alt

Έτοιμος να προσφύγει στην FIFA για να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του και την ελευθερία του από την ΑΕΛ είναι ο Ιμπραήμ Ταλ.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός μιλώντας στο «France Football» τονίζει πως η Λάρισα δεν τον έχει πληρώσει εδώ και αρκετούς μήνες και πλέον δεν θέλει να αγωνίζεται στην ομάδα του θεσσαλικού κάμπου.
«Τα πράγματα είναι περίπλοκα. Αρχίσαμε να παίζουμε στο πρωτάθλημα με καθυστέρηση λόγω των σκανδάλων που υπήρχαν, ενώ αντιμετωπίζουμε οικονομικά προβλήματα.
Από την περασμένη χρονιά υπήρχαν καθυστερήσεις στην καταβολή των χρημάτων και φέτος έχουμε τα ίδια. Δεν έχω πληρωθεί εδώ και αρκετούς μήνες. Είπα στους μάνατζέρ μου πως δεν μπορώ να συνεχίσω υπό αυτές τις συνθήκες και θα κάνω χρήση των δικαιωμάτων μου για να κερδίσω την ελευθερία μου», δήλωσε ο 30χρονος άσος και πρόσθεσε:
«Από το καλοκαίρι μου λένε πως τα πράγματα θα εξελιχθούν, αλλά δεν φαίνεται να νοιάζονται. Με το δικηγόρο μου κοιτάζουμε τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουμε μέσω της FIFA. Λόγω των πολλών οφειλών, δεν θα είναι δύσκολο να λυθεί το θέμα. Έχω κουραστεί και δεν θέλω να συνεχίσω να παίζω στη Λάρισα.
Θέλω να αγωνιστώ κάπου αλλού και είμαι ανοικτός σε όλα, ειδικά για να επιστρέψω στη Γαλλία. Στην Ελλάδα ακόμη και ομάδες όπως ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός έχουν πρόβλημα, έστω κι αν όχι σε τέτοιο βαθμό. Ήρθα για να γνωρίσω ένα νέο πρωτάθλημα, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ήθελα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου